Junior consultant werving en selectie

De kwaliteit van onze dienstverlening staat of valt bij de kwaliteit van onze consultants. Door onze persoonlijke aanpak en de hoge kwaliteit van de kandidaten, worden aan een consultant bij Trusted Connectors hoge eisen gesteld. Onze groeistrategie zal alleen slagen als we de beste mensen aan ons kunnen binden. Slim, interpersoonlijk vaardig en resultaatgericht zijn belangrijke competenties voor een succesvolle consultant bij Trusted Connectors.


ORGANISATIE
Joost Lanting en Matthijs Visser zijn samen het gezicht van Trusted Connectors, zij zijn verantwoordelijk voor het bouwen van een werving en selectie bureau in de hectische Nederlandse markt. Het focus gebied waar Matthijs op actief is zijn commerciële posities, logistiek en operatie. Joost heeft als focus het verdiepen van de HR en Finance posities.

DE FUNCTIE
We zijn komen graag in gesprek met potentiële, nieuwe collega’s die als junior consultant binnen Trusted Connectors het vak van consultant werving en selectie machtig willen worden. Zij worden geholpen om binnen een nader te bepalen discipline of marktsegment een eigen relatiebestand aan kandidaten en opdrachtgevers op te bouwen en een gezonde omzet te realiseren.

BELANGRIJKSTE TAKEN
De activiteiten van een junior consultant zijn onder te verdelen in vier delen:

 1. Opdrachtgevers : Acquisitie en accountmanagement
  De consultant is verantwoordelijk voor het bouwen en het onderhouden van een relevant netwerk aan opdrachtgevers. Dit betekent dat hij op allerlei manieren in contact komt met potentiële opdrachtgevers. Hij benadert deze opdrachtgevers al dan niet vanuit een warm netwerk. Van de consultant wordt verwacht dat hij goed op de hoogte is van wat er speelt (ook in meer algemene zin via krant en internet).
 2. Kandidaten : Werving en selectie
  De consultant is verantwoordelijk voor het bouwen en het onderhouden van een sterk netwerk aan kwalitatief goede kandidaten. Hiertoe zoekt en werft een consultant via zijn netwerk en via internet kandidaten in een bepaald vakgebied. De kandidaten worden uitvoerig geïnterviewd en eventueel getest op kennis en vaardigheden. Van goede kandidaten worden referenties ingewonnen om hem of haar uiteindelijk te kunnen kwalificeren als top kandidaat met bewezen wapenfeiten.
 3. Plaatsen van kandidaten
  Op basis van een klantvraag wordt een werving en selectie traject opgestart waarbij, zowel uit het warme netwerk alsook uit beschikbare interim managers, kandidaten worden benaderd. Kandidaten worden bij de opdrachtgever geïntroduceerd waarbij aangegeven wordt wat de achtergrond is van de kandidaat in combinatie met de te verwachten skills en referenties om te komen tot een succesvolle uitvoering van de functie.
 4. Nazorg
  Na plaatsing in een positie is er regelmatig contact met zowel de opdrachtgever als ook de kandidaat over de wijze van optreden en het behalen van de vooraf gestelde doelen in tijd, ruimte en budget. Voor de consultant van Trusted Connectors is dit een uitgelezen kans om als ‘trusted advisor’ op te treden richting kandidaat en opdrachtgever.
  De warme relatie en succes in voorgaande opdrachten, zijn een belangrijke voorwaarde voor ‘herhalingsaankopen’.

Eigenschappen
Van onze nieuwe collega’s verwachten we dat ze bouwen aan de relatie richting klant en kandidaat. Intelligentie, sensitiviteit en professionaliteit zijn kenmerken die hierbij goed van pas komen. Zeker zo belangrijk is een grote gedrevenheid om in de accountrelatie met bedrijven jezelf als consultant te presenteren om een positie als ‘trusted advisor’ te verdienen. Je gaat daarbij voor het resultaat, voor kandidaat en bedrijf. Een achtergrond in de werving & selectie is een pre. We zijn aan het groeien. Dit vereist ook een hands on en ‘handen uit de mouwen’ aanpak. We belonen graag een ondernemende inzet en attitude. Er zijn voor nieuwe collega’s zeker mogelijkheden om in de toekomst te participeren.”

Profiel

RELEVANT GEDRAG VAN ONS EN NIEUWE COLLEGA’S:

 • Zeer gedreven; Proactief;
 • Oprecht geïnteresseerd in mensen;
 • Ondernemer in de dienstverlening;
 • Zorgvuldig;
 • Iemand met humor, eigenheid en nieuwsgierigheid;
 • Iemand die overtuigt en zelfstandig relaties ontwikkelt;
 • Iemand voor wie het resultaat telt;
 • Iemand die met ons mee wil gaan ondernemen en de inzet wil laten zien die daar bij hoort.

ERVARING
Een nieuwe collega heeft 1 tot 6 jaar werkervaring. Onze nieuwe collega is bij zijn huidige werkgever een talent, maar wil zich in het vak van de werving en selectie verder ontwikkelen.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Markt conform basissalaris. Uitstekende bonus mogelijkheden.

LOCATIE
Hilversum

Contact:
Matthijs of Joost

Wie wordt onze nieuwe collega?