Sales Manager

Profiel

Voor een internationale aanbieder van bedden en bed- , bad- en tafellinnen, zijn we op zoek naar een Sales Manager. De markt wordt benaderd met een nieuwe strategie en visie met focus op de levering van totaal concepten. De opdrachtgever is de partner voor hotel(-ketens), B&B’s, restaurants, zorginstellingen (zoals woonzorgcentra), vakantieparken, sauna’s en de maritieme sector (zoals cruiseschepen). Opdrachtgever bedient haar klanten vanuit de hoofdvestiging in Breda en verschillende sales locaties, op een wijze die zelfs tijdens Corona tijd zorgt voor een aantrekkende vraag. Door de ervaring (15 jaar +) kunnen zij gericht meedenken met klanten en elke wens op maat maken en leveren zij de meest exclusieve producten. De verscheidenheid aan producten, de hoge service standaarden en hoogwaardige kwaliteit beleving staan daarbij centraal.  Om verder vorm te geven aan de nieuwe strategie zijn we op zoek naar een sales manager die het verschil kan maken.

Verantwoordelijkheden

Als sales manager ben je verantwoordelijk voor het behalen van: – resultaten conform jaar- en kwartaalplannen; – de commerciële expansie; -salesteam management en organisatie (juiste teamsamenstelling, prioriteiten, sfeer, cultuur en coaching); – initiëren van nieuwe klanten leads en offertes en deze zelf closen; – succesvol en accuraat afhandelen van offertes en klantorders (ondersteund door internal sales); – up-selling; – business en relaties creëren en onderhouden met eindklanten en commerciële partners; -assortiment optimalisatie.

Kenmerken

Gedreven, zelfstandig, ondernemend, outgoing en resultaatgericht. Goed in het realiseren van nieuwe leads en deals closen. Groot netwerk in hospitality en een bewezen succesvolle verkoper. Ook al heb je management ambities, blijf je altijd in hart en nieren een hands-on accountmanager. Daarom ben je geïnteresseerd om vanuit een actieve verkoop rol, omringd door een gedreven team, te bouwen aan deze groeiende onderneming.

Achtergrond

– Hogere Hotelschool;

– relevante werkervaring;

– service gericht, stressbestendig, communicatief, nauwkeurig.

– Circa 3-6 jaar werkervaring.

Regio

Breda

Consultant

Matthijs Visser

06 43973153

Laura Versteeg

06 23233600