Visie

Goed managen lijkt zo makkelijk, maar is dat niet. Bedrijven passen zich voortdurend aan door een veranderende markt. Andere manieren van leidinggeven en nieuwe, meer dynamische, vormen van organiseren zijn redenen om als bedrijf maar zeker als individu continu te ontwikkelen. Behoud van authenticiteit is erg belangrijk en het zoeken daarnaar vormt een uitdaging.

Het werven en selecteren van de juiste manager is evenmin eenvoudig. Trusted Connectors is met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van werving- en selectie een betrouwbare partner. We zijn intrinsiek gemotiveerd om mensen en hun drijfveren te leren kennen en analyseren organisaties om complementaire kandidaten in een team te plaatsen.

Wij zijn competent, betrouwbaar, eerlijk en gedreven. Actief bezig met onze eigen ontwikkeling zijn wij ons ervan bewust, dat we de status van trusted advisor moeten blijven verdienen.

Ons doel is het beste resultaat: top kandidaten selecteren die complementair zijn aan het team en daarmee een positieve impact hebben binnen de organisatie van onze opdrachtgevers.

Trusted Connectors heeft een zuster bedrijf Interim Connectors waar, zoals de naam al zegt, interim opdrachten worden ingevuld. Op deze wijze ontzorgen we opdrachtgevers ongeacht het gewenste type dienstverband.

Om onze dienstverlening uit te breiden zijn wij actief op zoek naar een junior consultant/stagiair. Is jouw passie het verbinden van mensen aan bedrijven? Het zien van een vraag achter de vraag? Of wil je dit ontdekken?